Τεχνικά στοιχεία

Λειαντήρας κοπής

 

GCO 230

Κωδικός αριθμός

‎3 601 M56 0..‎

Ονομαστική ισχύς

W

2.300

Αριθμός στροφών χωρίς φορτίο

min–1

4.100

Διαστάσεις πλάκας βάσης
Μήκος x Πλάτος x Ύψος

mm

489 x 265 x 73

Βάρος κατά EPTA-Procedure 01:2014

kg

13,5

Βαθμός προστασίας

 / II

Διαστάσεις για κατάλληλους δίσκους κοπής

μέγ. διάμετρος δίσκου κοπής

mm

355

μέγ. πάχος διαμαντόδισκων κοπής

mm

3,3

Διάμετρος τρύπας

mm

25,4

Επιτρεπόμενες διαστάσεις επεξεργαζόμενου κομματιού (μέγιστες/ελάχιστες): βλέπε Επιτρεπόμενες διαστάσεις του επεξεργαζόμενου κομματιού

Η συσκευή πληροί τις απαιτήσεις IEC 61000-3-11 και υπόκειται σε σύνδεση υπό όρους. Η συσκευή μπορεί να οδηγήσει σε περιστασιακές διακυμάνσεις τάσης υπό δυσμενείς συνθήκες ισχύος. Η σύνθετη αντίσταση αυτής της συσκευής έχει οριστεί ως Zactual0,095 Ω. Ο χρήστης πρέπει να βεβαιωθεί, ότι το σημείο σύνδεσης, με τη σύνθετη αντίσταση Zmax, στο οποίο πρέπει να συνδεθεί η συσκευή, πληροί την απαίτηση σύνθετης αντίστασης: Zactual ≥ Zmax. Εάν η Zmax είναι άγνωστη, προσδιορίστε τη Zmax σε συνεννόηση με τον προμηθευτή δικτύου ή την αρχή προμήθειας.

Τα στοιχεία ισχύουν για μια ονομαστική τάση [U] 230 V. Σε περίπτωση που υπάρχουν αποκλίνουσες τάσεις και στις ειδικές για κάθε χώρα εκδόσεις αυτά τα στοιχεία μπορεί να διαφέρουν.

Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν και υπόκεινται σε συνθήκες εφαρμογής καθώς και περιβάλλοντος. Περισσότερες πληροφορίες κάτω από www.bosch-professional.com/wac.